Reacties


 

Een prachtige locatie waarbij het personeel meedenkt in je wensen en ze zichtbaar plezier hebben in hun werk!! Dat maakt deze dag extra gezellig. Complimenten voor de kok, we hebben nog nooit zo'n lekkere bbq gehad! Alles was goed doorgegeven. Eten was uitstekend, ook voor degene met een dieet.
Marjan

Prima verzorgd, goed eten, top locatie!
Richarda

Persoonlijke zorg en service van de medewerkers was zeer goed. Flexibel in te richten ruimte en de omgeving zijn prachtig!
Else

Ondanks het weer hebben we de locatie Kootwijk als zeer succesvol ervaren. De lunch en de setting was prima verzorgd. Prachtige omgeving, maar helaas zat het weer niet mee. Maar ondanks dat, is er door jullie personeel snel geschakeld wat betreft het serveren van snacks, het vervroegen van het diner. Sfeer was goed, mensen waren goed met elkaar in gesprek, met sfeervolle muziek op de achtergrond. Kortom bedankt voor de goed verzorgde en plezierige dag!
Dounia

Wat een geweldige organisatie! Vriendelijk personeel dat er duidelijk net zoveel plezier in had als wijzelf. Er is flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatieven/inbreng. 
Ton

Vriendelijke / correcte begeleiding. Achteraf nog contact hoe alles verlopen was.
Anneleen