Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9

Industriële huwelijkslocatie in een natuurgebied

Trouwen in een charmant en sfeervol industrieel pand, gelegen in een unieke omgeving. Om je heen de volmaakte rust van honderden hectares Veluwse zandverstuivingen en bossen. Hoe bijzonder is dat? Welkom in De Garage!

Lichte locatie met een stijlvol retro-interieur

De Garage is een officiële huwelijkslocatie. Je kunt er elkaar dus het ja-woord geven! Binnen heb je verrassend veel ruimte voor een ceremonieopstelling of receptie, maar het pand is ook sfeervol te maken voor kleinere gezelschappen. Een betonlook vloer, een industrieel plafond, grote raampartijen en een interieur in retrostijl zorgen samen voor een moderne look and feel. En met een paar stappen staan jullie op het prachtige terras met overkapping.

Vier jullie huwelijksdag in de buitenlucht

Snijd met jullie gasten op het terras met overkapping de bruidstaart aan. Breng een toost uit in de natuur. Geniet van een ontspannen outdoor barbecue of een geheel verzorgd buitendiner. En terwijl de zon achter de bomen zakt, is een spetterend buitenfeest de kroon op jullie huwelijksdag.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Garage is uitstekend bereikbaar per auto. Het pand ligt op 10 minuten rijden van de snelweg A1. Het complex beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Best Wedding Deal

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.