Arrangement voor een complete huwelijksdag De Garage introduceert een speciale Best Wedding Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts €6.250,00!

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een correcte trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie. Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Inhoud Best Wedding Deal

- Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten (inclusief bruidspaar)
- Locatiehuur gehele dag
- Personeel
- Ceremonie opstelling
- Prosecco en bruidstaartservice
- Dinerbuffet
- Binnenlands drankenarrangement tijdens diner
- Binnenlands drankenarrangement tijdens feestavond (onbeperkt)
- Hapjes feestavond (4 p.p.)

De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s. 

Neem contact op