Routebeschrijving


Navigatie
Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de route naar Radio Kootwijk verkeerd aangeeft, het is daarom aan te raden om deze routebeschrijving aan te houden.

Vanuit de richting Amersfoort (A1)
Radio Kootwijk bereik je door op de A1 afslag 19 (Apeldoorn/Hoenderlo N304) te nemen en vervolgens ± 400 m richting Apeldoorn te rijden. Daarna linksaf richting Hoog Buurlo/Radio Kootwijk. Je rijdt dan op de Hoog Buurlose weg richting Radio Kootwijk. Na ± 6 km rijd je via de Turfbergweg het dorpje Radio Kootwijk binnen. Bij de T-splitsing houdt je rechts aan en rijd dan via de Radioweg 800 meter door tot aan de slagboom. Zie de borden Coffee&Joy.

Vanuit de richting Deventer (A1)
Radio Kootwijk bereik je door op de A1 afslag 19 (Apeldoorn/Hoenderloo N304) te nemen en 200 meter richting Apeldoorn te rijden. Je neemt dan de afslag naar links richting Hoog Buurlo /Radio Kootwijk. Je rijdt dan op de Hoog Buurloseweg richting Radio Kootwijk. Na ± 6 km rijd je via de Turfbergweg het dorpje Radio Kootwijk binnen. Bij de T-splitsing houd je rechts aan en rijd dan via de Radioweg 800 meter door tot aan de slagboom. Zie de borden Coffee&Joy.

Vanuit de richtingen Zwolle (A50) of Arnhem (Arnhem)
Neem bij het knooppunt Beekbergen de A1 richting Amersfoort en verlaat deze weg weer bij afslag 19 (Apeldoorn/Hoenderloo N304) en 200 meter richting Apeldoorn te rijden. Je neemt dan de afslag naar links richting Hoog Buurlo /Radio Kootwijk. Je rijdt dan op de Hoog Buurloseweg richting Radio Kootwijk. Na ± 6 km rijd je via de Turfbergweg het dorpje Radio Kootwijk binnen. Bij de T-splitsing houd je rechts aan en rijd dan via de Radioweg 800 meter door tot aan de slagboom. Zie de borden Coffee&Joy.

Routeplanner

Download de routebeschrijving